Badrumsrenovering i Göteborg

Lämna dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Badrumsrenovering i Göteborg

Lämna dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Intresseanmälan
Intresseanmälan
Hur påbörjar en badrumsrenovering i Göteborg? Naturligtvis att välja rätt företag. Om du vill ha ett funktionellt badrum, även om det har begränsat utrymme eller omvänt ett stort område, står våra experter till din tjänst.
Först stänger vi av vattnet och avloppet. Sedan demonterar vi väggarna och plastmattan. Vi tar bort det gamla kakelgolvet, rengör väggarna, byter vattenförsörjnings- och dräneringsrör. En erfaren elektriker kommer att utföra elektrisk installation av belysning enligt de godkända standarderna, beräkna det nödvändiga antalet elektriska punkter och installera belysning.
Att anpassa väggarna är ett viktigt steg i reparationen av badrummet. Reparationens varaktighet och kvalitet beror på hur släta dina väggar är. Efter plåster kan du säkert ta upp plattan. Kakel placeras vanligtvis på speciellt lim, vi använder blandningar av hög kvalitet. För att plattan ska vara krävs extrem uppmärksamhet från varandra på rätt avstånd. Plattorna börjar läggas från mitten till kanterna. Vi samlar upp handfat, samt skåp för spegeln och handfat. Därefter installerar mästarna toaletten och all kommunikation till den.
Efter vår reparation behöver du inte tänka på det faktum att vi missade något eller inte tog hänsyn till det, våra medarbetare arbetar effektivt och korrekt.