Badrumsrenovering i Malmö

Lämna dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Badrumsrenovering i Malmö

Lämna dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Intresseanmälan
Intresseanmälan
Om du behöver göra en kvalitet badrumsrenovering i Malmö stad, vänligen kontakta vårt företag. Våra designers hjälper dig att bestämma stilen på ditt framtida badrum och tar hänsyn till alla önskningar.
Till att börja med demonterar vi det gamla tegelgolvet och ersätter kommunikationen.
Vårt företag i Malmö har specialiserat sig på installation av golvvärme under många år. Moderna uppvärmda golv är inte bara praktiska utan också ekonomiska. Energiförbrukningen för ett varmt golv överskrider inte kostnaden för en konventionell glödlampa. För din säkerhet kommer vi att ansluta jordning, installera ett kortslutningsskyddsrelä. Du kan justera golvtemperaturen med en termostat.
Våra medarbetare utför tätning av sömmarna på plattor och stenplattor efter installation, vilket minimerar ansamling av vätska och spridningen av mögel. På kundens begäran kan vi installera en taklampa med automatisk start i takets mitt.
Att installera dörrar i badrummet har också sina egna nyanser. Våra experter kommer att installera dörrar till alla standarder. Dörrar måste öppnas utåt, om du bor i en hyreshus, måste det finnas en tröskel på golvet. Vi kommer att installera ett dörrblad med en bredd på 90 cm, högkvalitativ hårdvara eliminerar sagging.
Kontakta våra specialister i Malmö om du vill ha en kvalitet badrumsreparation med moderna material och tillbehör.